måndag 29 april 2013

Måndagkväll

I kväll blev det inte mycket gjort, vi fikade och pratade istället. Vi satt och spånade på idéer om hur vi ska få fler att komma till vävstugan. Vi blir ju bara färre och färre så idéer behövs, hur lockar man människor att mötas och umgås bland vävstolar, stickor, böcker och fikabröd nu för tiden? Samhället förändras och människor med det men föreningsverksamheten har inte ändrats särskilt mycket, i alla fall inte hos oss så vad är det som krävs nu? En svår fråga tycker jag och jag önskar att jag hade haft ett bra svar på den. Det hade ju gjort det hela väldigt enkelt men det är bara att ta tag i saker och jobba vidare.
Just nu är ju fokus på Vårbazaren den 18 maj och vi hoppas verkligen att den blir lika lyckad som förra året. Då var vävstugan fylld till bristningsgränsen med utställare och besökare, det var en dag med många goda affärer. Det vore roligt om vi kunde toppa den dagen eller i alla fall komma så nära den som möjligt.
Har ni något att sälja eller känner ni någon som ni tror har något fint i lager så hör av er till oss, så länge det finns plats kvar så är alla välkomna.
Vi behöver också bli några fler som jobbar i köket och med försäljningen under dagen så vill du hjälpa till höra av dig, vi tar tacksamt emot all hjälp. Det samma gäller om du har idéer på saker att sälja så ska du absolut inte tveka utan hör av dig till mig eller någon annan i styrelsen, vi hjälper gärna till.
Bilder från fjolårets succé
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar