tisdag 16 april 2013

Tisdag 16/4

Nu är våren i antågande, det går så fort att det tinar upp och snön försvinner. En strålande sol och +12 i skuggan är ju inte helt fel så här i mitten av april. Jag antar att just vårsolen lockade de flesta istället för att sitta i vävstugan. Vi var trots allt några som kom, men det blev inte så mycket gjort. Vi satt mest och pratade och festade på tårtan från igår och knöt färdigt mattorna. Vi mätte upp och prissatte dom och sen så röjde vi av bordet. Snabbt var det gjort och vips så blev det ganska snyggt och prydligt i stugan.

IMGP1581

Snart så måste vi ju städa ordentligt och styra undan alla stolar så vi får plats för Vårbazaren.
18 maj så går den av stapeln och vi hoppas att det kommer massor av köpglada besökare och att vi har huset fullt av utställare/försäljare. 3 st är klara ännu så länge, Roffes fjällfiske, Prylpunkten och Helen Engström. Naturligtvis ska vi ju ha ett eget bord med mattor, dukar, stickat, virkat och en massa mer, ett loppisbord och självklart har vi servering också.

Jag kunde inte låta bli att ta några kort från vår bro. Det är ju ganska mycket snö kvar men det verkligen skvalade vatten från taket och snön på gården och infarten har blivit riktigt sörjig. Förhoppningsvis så är all sörja borta nästa måndag.

IMGP1582    IMGP1585

IMGP1583    IMGP1586
Skotern får nog vila nu för jag tror inte att elljusspåret behöver mer omsorg den här säsongen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar