måndag 6 maj 2013

Maj månadsmöte

I kväll var det månadsmöte, vi var inte så många men det värsta av allt var att hon som skulle hålla med månadsfikat kom inte, så vi blev utan gofika i kväll. Ja ja tänkte vi, en kopp te är ju också gott men efter lite letande i skåpen så hittade vi både godis och kakor. Vi tackade konserveringsmedlet och doppade å åt.

IMGP1643

Det blev en riktigt trevlig stund med många glada skratt och teet var verkligen gott.

Hon som totalt missade fikat var förtvivlad och lovade storfika nästa måndagkväll. Då kommer vi att prova det vi kommer att servera på Vårbazaren, så kom och säg vad ni tycker. Det blir garanterat gott.

Vi hann med annat också och inte bara fika, prat och skratt utan det blev en liten bit på Julmunken och Sabina. Dessutom så varpades en mattvarp och det klipptes och nystades mattrasor.

IMGP1639               IMGP1640

Lite vårtecken hittade jag också utanför vävstugan. Det är så skönt när snön är borta och värmen äntligen har kommit. Det har varit fruktansvärt kallt och blåsigt länge så dagens värme var verkligen välkommet.

IMGP1647              IMGP1647

Vårens första videkissar är på väg. Inte långt kvar nu.

2 kommentarer:

  1. Jag ser även att ni fikar vid den glada löparen. Vävd efter färger i en bonad av Alf Munthe.
    Våren kommer nog snart även till er. Ha en bra helg.//MalinSj

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja visst passar den vårt fikabord bra, perfekt längd och alla tycker om den. Den sprider lite extra glädje varje fikarast.

      Radera