tisdag 19 februari 2013

Tisdagsträffen

Idag så glömde jag kameran hemma men det var i alla fall full rulle i stugan idag. Sex vävstolar var igång samtidigt och när en löpare var klar så tog nästa väverska vid. Det klipptes även mattrasor och Pippistrumporna är snart ett par. Jag tror att stickerskan var nöjd och belåten med resultatet.
Mattan Vårfläkt är så gott som klar och Nästansjöduken kom en bra bit på väg idag. Den första jullöparen är klar så nu måste vi ju få till ett namn. Det har inte kommit in så många förlag men ett par finns. Julmunken eller Julstjärnan, vilken av dom blir det?

Julmunken eller Julstjärnan det är frågan
Självklart så bjöds vi alla 10 på gott fika, te, mackor och massor av mumsigt pålägg. Alla tyckte nog att det var ganska skönt med en lite paus i allt kreativt skapande. Efter fikat  så satte vi igång igen. Solen sken och fåglarna kvittrade, en första hint av vår i luften.

3 kommentarer:

  1. Julmunken, helt klart

    SvaraRadera
  2. Hej vad trevligt att finna er blogg. Jag har jobbat i Vilhelmina och vävt på vävstugan där men hört talas om er och när jag ser era fina vävar så tog jag mig friheten att lägga till er blogg som länk till min.

    Hälsningar från mig som har mitt ursprung i Dikanäs,men bor i Västernorrland och är just nu i vår stuga i Borkan.

    Ha en fortsatt bra dag

    Barbro

    SvaraRadera
    Svar
    1. Va roligt att du hittat hit och du är välkommen att ta en titt i vävstugan när du passerar hem från Borkan. Jag har varit in på din blogg flera gånger men nu så finns den också i min blogglista.

      Radera