måndag 11 februari 2013

Måndag kväll

I kväll var vi inte så många men trevligt hade vi precis som vanligt.
Första provet på jullöparen börjar ta form. Det kommer att bli många olika varianter innan det är dags att ta ner den. Visst ska vi väl kunna komma på ett bra namn till den. Julmunken är ett förslag men jag är övertygad om att det finns massor av mer kreativa förslag, så kommentera och lämna förslag ju fler desto
bättre.

IMGP1346 

Tunsäter går sakta framåt men det suckas en hel del där bakom alla trådar och solvkäppar. Det är så vansinnigt många trådar och solv så varptrådarna liksom tovar ihop och det ställer till stora problem i skälet.
Den är ju jätteläcker men man ska ju inte tro att man slänger ihop den på en kafferast direkt, utan den är som en medlem sa “ganska sänksam”.

IMGP1344

Vi andra som inte satt vid nån vävstol planerade för vinster till tipsrundan och lotteriet som vi ska ordna nu på söndag. Det mesta är klart och det känns riktigt bra, nu är det bara palt och semlor som saknas men det löser sig nog också ska ni se.

Fikat i kväll hade alla hjärtans dag tema,
Salta tunnbrödkex med gravad lax, pepparkakshjärtan och pricken över iet…gelehjärtan. Visst blev man lite varm i hjärtat.

IMGP1338       IMGP1339

Mattväven har bytt skepnad och gått från en blekfis till en grönfis, en väldigt snygg grönfis om jag får säga vad jag tycker.

IMGP1345

Å glöm nu inte bort att lämna några namnförslag på jullöparen, jag tycker det låter så tråkigt och oinspirerande när man bara kallar den jullöparen.

2 kommentarer:

  1. Kul med en vävförening som hittar på så mycket skoj. Är ni många medlemmar? Fint väver ni också. Tyvärr kommer jag inte på något bra namn på er jullöpare. Julmunken kankse inte är så dåligt, men även "Julstjärnan" eftersom det är munkabältesstjärna som är tekniken. Lycka till med er Semlardag och utlottning mm. //MalinSj

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vad roligt att du har hittat oss och Julstjärnan var ett bra förslag, ska ta det med mig och höra med dom andra. Vi har idag 28 medlemmar

      Radera