tisdag 8 januari 2013

Tisdag 8/1

Idag var vi inte så många men en hel del blev gjort. Den lila/grå löparen Sabina solvades klart så nästa vecka tar vi itu med skedningen. Den röda jullöparen skedades klart så nu är det bara att knyta fram den också upp med tramperna och nickepinnarna.
Den har ju inget annat namn än julröd löpare så vi kan väl döpa den till nåt snitsigt. Den är helröd i varpen och inslaget blir rött, guld och ev svart och bindningen är munkabälte. Har ni nåt förslag så lägg en komentar här eller i brevlådan på vävstugan, eller varför inte titta in på måndag eller tisdag.
Det började klippas trasor också och jag säger som Ulla sa "ja ja det är ju i alla fall en början". Det känns verkligen lite motigt när man tittar på högen som ska klippas och klistras, den blir ju inte direkt mindre med nån fart. Men det är väl bara att bita ihop och kämpa på eller hur?
Fikat var i alla fall gott. Det är skönt att ta en paus med en kopp te och en god macka och att prata en massa annat än trasor och klipp och klistra, att solen dessutom tittade fram var ju ett stort plus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar