tisdag 15 januari 2013

Tisdag 15/1

Det var en rätt så lugn kväll i stugan igår. Vi var bara tre som kom, men vi hann med ganska mycket, Sabina började skedas, klippningen kom igång och pippistrumporna blev lite längre. Julens kakor och bullar fick vi smaska på till fikat.

Idag var vi desto flera. Det är så roligt när många kommer, det pratas och det skrattas i alla hörn. Det kanske blir lite mindre gjort men det blir istället så mycket roligare.
Sabina är snart färdig för framknytning och Lena satte igång med Tunsäter. Hon ska prova väva bordstabletter, dom kommer att bli jättesnygga.

IMGP1270                 IMGP1271

Vi upptäckte också något fel i Jullöparen (fortfarande namnlös) så det tog lite tid att hitta problemet men
till sist så tror jag att dom löste det. Det var visst något om att det var åtta istället för fyra.

 IMGP1268                                                        IMGP1264 

Klippningen gick då åt rätt håll, den ena högen blev större och den andra mindre, men det är ju massor kvar. Det ju inte så att mattrasklippning är det roligast som finns så det känns helt klart lite motigt.

IMGP1272

Självklar hann vi med fika också. Goda mackor som mättade bra så där mitt på dagen. Å så blev det några rader i vår dagbok.

IMGP1267                         IMGP1269

1 kommentar:

  1. Tack för dina rader... på så sätt hittade jag till dig! Vilken härlig vävstuga ni har, dessutom verkar ni ha det jättetrevligt när ni träffas plus många fina vävar på gång. Hälsningar Irené

    SvaraRadera