tisdag 26 mars 2013

Tisdag igen

Vi var inte så många i vävstugan idag men det blev en hel del gjort i alla fall.

Nästansjöduken har kommit drygt halvvägs och väverskan tyckte minsann att det hade gått riktigt bra idag. Det var nog bästa dagen hittills, lät det som.
Å visst blir den snygg och är ni nyfiken hur och var mönstret kom till så kan ni gå in och läsa mer om den här
Nästansjöduken

IMGP1445

Mattan går det framåt med också och det blir en riktigt ljus och härlig sommarmatta. Bilden blev inte så bra men mattan är snygg i alla fall.

IMGP1446

Och till hennes stora lättnad så är solvhögen uttrasslad och sorterad. Ni må tro att hon var less på slutet, men det blev väldigt snygga och prydliga buntar av dom till slut. Nu gäller det bara att vi ska lyckas hålla ordning på buntarna och inte trassla till det igen. Jag tror att det kommer att bli lite svårt, men vi får väl göra vårt bästa och hoppas på att det räcker.

IMGP1447

Vi höll på att bli utan fika idag! Hon som skulle hålla fikat idag hade totalt glömt bort det så katastrofen var nära. Turligt nog så hittade jag en tunnbröd påse i frysen och lite ost och salami hade jag i kylen så katastrofen avvärjdes och vi fick fika gott även idag.

1 kommentar:

  1. Vilken vacker duk det är, och ni ska vara glada att det fanns en bit kvar och en duktig väverska som kunde tyda mönstret. Jag blir själv sugen på att väva duken.

    Ha en fortsatt bra dag

    Barbro

    SvaraRadera