tisdag 27 januari 2015

Måndagkväll

Måndagkvällen var verkligen välfylld i stugan. Jag trodde jag var tidig när jag dök upp strax efter sex men inte då. Redan då var 3 vävstolar igång och mormorsrutor tillverkades för fullt. Det är så roligt när vi blir många, vi får kanske inte så mycket gjort men roligt har vi och mycket skratt blir det.
IMGP2383       IMGP2382

Vi hade styrelsemöte efter fikat där vi planerade semmeldagen som blir den 22/2.

Vi kommer också att försöka få ihop en stor loppis i juni. Vi efterlyser därmed dom som har saker att sälja. Vi håller med bord och förtäring under dagen men vi vill ju att det ska komma många besökare så då behövs ju många säljare. Så sätt igång och röj i alla uthus och förråd och hör av er till någon i styrelsen Linnea, Lillemor, Lena, Ida eller Ester. En kommentar här funkar också alldeles utmärkt.

Vi beslöt också att dra igång Stick och Nålbindningskursen igen. Vi startar måndag 9/2 kl 18,30. Vi misstänker att det ligger en del halvgjort och att det behövs en liten knuff för att komma igång, så ta med er stickor, nålar, garn och påbörjade arbeten och kom till vävstugan. Vi hoppas att vi blir många för då finns det alltid hjälp att få, “för det den ene inte kan kan den andre”.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar