tisdag 11 september 2012

Årsmöte med Surströmming

Ja då var årsmötet avklarat. Vi var 15 glada "tanter" som kalasade på surströmming. Några har ju inte lärt sig uppskatta surströmming så dom avnjöt både sill och kallskuret. Jag tror att alla blev mätta och när Ulla dukade upp sin supersmarriga chokladkaka blev nog alla nöjda också.
Tyvärr så missade jag att ta med kameran så att jag kunde föreviga Barbro och Annas fina dukning. Man kände sig så välkommen och det känns verkligen att nu är vävsäsongen igång.
Vi har fått in ett par nya medlemmar och dom hälsar vi självklart varmt välkommna in i vårt gäng.
På mötet så gick vi igenom verksamhetsberättelsen och vi tyckte alla att vi har varit väldigt aktiva och gjort mycket under året. Ekonomin är också god, vi har plus i kassa så det känns ju väldigt bra.
Vi fick också ihop en fulltalig styrelse som nu består av Ordförande Linnea, Sekreterare Lillemor, Kassör Lena , Ledamöter Anita S och Ester. Vi beslutade att kursverksamheten fortsätter på måndagkvällar och tisdag dagtid med start nästa vecka. En höstmiddag ska vi fara på och Lillemor ska höra med Bergmans Fiske om det går bra. Vi ringer runt och tar upp anmälningar precis som vanligt.
Vi tog också beslutet att höja medlemsavgiften för första gången sedan 1988! Numera kostar medlemsskapet 130:-
Vi vill gärna att ni betalar in avgiften direkt på kontot 8420-2,924234546-1
Det kostar ju en del när man ska sätta in en slant och det är mycket enklare om dom kan åka direkt in på kontot. Vill ni läsa verksamhetsberättelsen och räkenskapsrapporten så finns dom i vävstugan.
Hoppas vi ses nästa måndag, då ska jag komma ihåg kameran så att ni får se dom tjusiga vantarna och den snygga kudden som dykt upp. Nästansjöduken blå ska också komma på bild. Å det lät också som att vi får en symaskin uppställd i stugan, så alla sysugna ...det är bara att sätta igång:-)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar