tisdag 27 mars 2012

Tisdag 27/3

Idag var vi lika flitiga som i går kväll. Stickningarna går framåt och Nästansjöduken är färdig skedad. Nästa vecka så ska väl den vara igång, såvida det inte är nåt fel någonstans förstås.
L4 är klar så är det någon som är sugen på löpare eller kanske en väska är det bara att sätta igång.
Trasmattan är snart klar men traslöparen gick nog mer bakåt än framåt idag. Det har vävts och rivits upp ett antal gånger men det verkar som om dom rätta färgerna har hittats nu så nästa vecka ska det väl ha hänt lite hoppas jag. Kanske far jag till vävstugan på fredag eftersom värmen är på men det beror ju på vädret så klart. Är det nån som hänger på? Sällskap är alltid trevligt.

Vi fick njuta av hembakt tunnbröd och skagenröra, det var jättesmarrigt.
Vi fick också fyra lådor loppisprylar skänkta till oss. Det kommer väl till pass eftersom vi ska ha en loppis på vår Bazar den 12 maj, så vi tar gärna emot allt som ni inte längre vill ha eller behöver. Vi hoppas på rejäla rensningar nu när vårstädningarna kommer igång.

Eftersom kameran låg kvar på köksbordet när jag kom hem så har jag inga bilder från idag men en liten tillbaka blick kan vi ju ta...

Minns ni hur vi hade det?
Här i bygdegårdens källare höll vi till i 22 år. Vi hade det trångt men trivsamt.
Den 30 november 2010 så flyttade vi hela rasket upp en trappa. Det var förskräckligt rörigt en tid men vi kämpade på och nu så tycker jag att vi har en helt fantastisk vävstuga. Bara att ha stora fönster som släpper in dagsljuset är ju underbart.

Vi flyttade nio vävstolar, många med väv i
Flyttröra!
















Nu har vi en stor och rymlig vävstuga med massor av möjligheter, men den är fortfarande lika trivsam som tidigare.

Kom gärna och hälsa på vi finns ju i vävstugan varje måndag kväll ca18-21 och tisdag ca10,30-14
Det är bara att titta in och prata en stund kanske ta en kopp kaffe eller te och vävstugan är en fantastisk plats att bara koppla av på.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar