tisdag 21 februari 2012

Tisdag 21/2

Solen skiner från en klarblå himmel, några grader kallt men solen värmer och det droppar från taket. Den första vårkänslan får man försöka hålla fast vid för det hinner nog komma mycket både snö och kyla än innan våren har bestämt sig för att stanna. Men trots det fina vädret var vi ändå ganska många i vävstugan idag och det var jätteroligt.

Tack och lov så stämde trådarna i Nästansjöduken så Gunborg satte genast igång med solvningen och L4 var vi tvugna att delvis solva om eftersom vi hittade en lös tråd förra veckan, men nu så är den redo för att skedas.


 
 Evas provmatta går stadigt framåt och det gör det även med gardinen, man ser faktiskt "bomkäppen" nu. Den stora blå är färdig så är det nån som vill skapa något nytt med den lilla svarta är det bara att titta in. 

Detta ska faktiskt bli en basketsko, tro det eller ej men dom blir hur söta som helst och dessutom stentuffa. Ett par nästan klara och det andra är på gång.


Det är oklart vad Barbro har tänkt sig med trasorna än, kanske en ännu större blå.
Nåja det återstår ju att se, men nåt snyggt blir det säkert. Kanske något till stugan som snart ska skottas fram.
  

Fikat var riktigt gott, pålägget vackert upplagt och smaskigt bröd, lägg där till trevligt sällskap så blev det en riktig höjdare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar